Laat je inspireren of inspireer tot persoonlijk leiderschap met deze inspiratiekaarten, tafel flip over en pop open kaartjes.

Het zijn de kleine dingen die het verschil maken in de snelle wereld waarin we leven. Persoonlijke aandacht is niet vanzelfsprekend maar iets waarmee je je onderscheidt. En het hoeft niet veel tijd en geld te kosten. Geef bijvoorbeeld een persoonlijke inspiratiekaart of pop open kaartje. Het is een kleine maar persoonlijke attentie die zeker gewaardeerd zal worden, zowel zakelijk als privé.

Tafel flip-over A5 transparant met 6 insteekhoezen: € 21,28.
Deze mooie tafel flip-over is heel populair en wordt geleverd met 6 insteekhoezen. De tafel-flip over is gemaakt van 3 mm glashelder acrylglas en voorzien van een 2 gaats ringmechanisme. Maak een inspiratie jaarkalender in combinatie met de inspirerende kaarten over leiderschap of de kaarten Werken aan leiderschap.

Inspiratiekaarten vanaf € 1,85:
Mooie grote fotokaarten met inspirerende gedachten over leiderschap én oefeningen die je helpen om verder te groeien in diverse thema’s van persoonlijk leiderschap.

Pop open kaartjes €12,50:
De moderne variant van gelukskoekjes. Schenk inspiratie en een glimlach. Leuk als bedankje of om aan een cadeautje vast te maken.