Over mij

“Als ik niets doe, worden de dingen nooit beter.”(Nathaniel Branden)

 
pasfoto s joosten

Opleiding en werkervaring

Voordat ik mijn eigen bedrijf ben gestart heb ik Arbeid en Sociale Zekerheid gestudeerd aan de universiteit van Tilburg. Daarna behaalde ik een Masters Degree in European Social Policy Analysis, waarvoor ik onder meer in Denemarken en Ierland studeerde. Vervolgens heb ik gewerkt voor Deloitte en gemeenten Roermond en Venlo.

Nobco en Profile Dynamics®

Ik ben als coach aangesloten bij de beroepsvereniging NOBCO. Tevens ben gecertificeerd adviseur van Profile Dynamics®.
 

Mijn bedrijf

Mijn bedrijf, gevestigd in Sevenum (regio Venlo), is voorzien van alle trainingsfaciliteiten.

‘Tijd is kostbaar’

Waarom verspillen we er dan zoveel van? Soms zelfs met een burn-out tot gevolg? Ik probeer zoveel mogelijk te doen waar ik me goed bij voel en zo weinig mogelijk tijd te verspillen aan zaken die ik eigenlijk niet belangrijk vind. Daarbij maak ik gebruik van vele technieken en werkmethodes. Mensen die ook graag meer uit hun tijd willen halen help ik daar graag bij. Als mediator, trainer, coach en procesleider.

Passies

In mijn werk kan ik mijn twee grote passies combineren: Verbeteren en anderen leren succesvol te zijn. Ik zie altijd wat beter kan, bijt me graag vast in schijnbaar onoplosbare problemen en wil het dan zelf ook graag oplossen. Aan de andere kant werk ik graag heel intensief met mensen en is er misschien wel niets mooier dan mensen te zien die eigen grenzen verleggen en groeien.

Werkwijze

Het succes van organisaties wordt bepaald door de mensen die er werken. Ik inspireer mensen om te groeien en zet daarbij doelgerichte ontwikkelinstrumenten in. Ik geef directe en duidelijke feedback. Soms confronterend, altijd doelgericht. Grootste uitdaging voor mij is het vinden van de perfecte match tussen mens, werk en organisatie.
Kijk hier voor meer informatie over recente opdrachten en opdrachtgevers.

Meer weten?

Bel of mail gerust voor meer informatie of een (vrijblijvende) kennismaking.
077 -4670462/ 06 – 46 06 76 49
info@joosteninterim.nl
Molenstraat 29 – 5975 AE – Sevenum