Trainingen Meer doen in Minder tijd

 

foto instructieruimte

Meer doen in Minder tijd: Iedereen kan het leren

Naast coaching zijn er ook trainingen die u helpen uw tijd effectiever te gebruiken. Zie hiernaast voor de mogelijkheden.

Voor individu of groep en in-company

Er zijn groepstrainingen, maar ook een training in een 1-op-1 setting is mogelijk. Op locatie of in mijn eigen, speciaal daarvoor ingerichte, instructieruimte. Ik verzorg ook trainingen en workshops op maat en bied actieve begeleiding bij bijeenkomsten en processen. Bijvoorbeeld om met mind mapping in een bijeenkomst van probleem tot plan van aanpak te komen.

Meer weten over een training?

Vraag om meer informatie en de meest actuele trainingsdata.

Training, coaching of een combinatie?

Wat past het best bij u? Neem contact op voor een (vrijblijvende) kennismaking. Samen bekijken we welk traject het beste past bij úw situatie en úw doelen of die van uw organisatie.

 

Trainingen

  • Welk werk maakt u gelukkig?: Het antwoord ligt in uw drijfveren! Ontvang een uitgebreid persoonlijk rapport en zet de eerste stappen naar een succesvolle toekomst.
  • Naar een effectiever team?: Iedereen krijgt een uitgebreid rapport over zijn/haar eigen drijfveren. Het teamprofiel wordt besproken, de kracht en uitdagingen komen aan bod. U leert collega’s beter te begrijpen en hoe u effectiever kunt samenwerken.
  • Timemanagement I Naar een lege inbox: Leer de Getting things done methode van David Allen toe te passen in uw werksituatie. Ga direct aan de slag met het opruimen van uw eigen inbox en agenda.
  • Timemanagement II Belangrijke zaken eerst: Leer technieken van Stephen Covey toe te passen en effectiever uw tijd in te delen. Zodat u op het werk en privé de dingen doet die voor u belangrijk zijn in uw rol van werkgever, werknemer, echtgenoot en voor uzelf.
  • Timemanagement III Praktische hulp op uw werkplek: Ik kom u helpen, op uw werkplek. Samen gaan we aan de slag met de Getting things done methodiek van David Allen. Met als resultaat: een lege inbox, een opgeruimd bureau, overzicht en een heleboel afgehandelde taken.
  • Mindmappen: Leer de basis van mindmappen. Hoe u in hele korte tijd helpt om een onderwerp te analyseren en naar een plan van aanpak te vertalen. Alles overzichtelijk samengevat op een A3.
  • Effectiever communiceren: nee-zeggen, afspreken en aanspreken. U leert effectiever te vergaderen, (op een bij u passende manier) nee te zeggen en mensen op een positieve manier aan te spreken op het niet nakomen van afspraken.