Meer doen in Minder tijd: iedereen kan het leren

Foto’s: OiMax,Nottsexminer, David Sadaton, Eflon, Sarah en Maryse Algoet; Bewerking: Joosten Interim

Training

Ook is het mogelijk om deel te nemen aan een gevarieerd trainingsprogramma.  Meer informatie vindt u hier.

Coaching op maat

Veel succesvolle persoon maken gebruik van de diensten van een coach. Coaching kan 1-op-1 in mijn praktijk of ‘on the job’. Ook coaching van teams is mogelijk. Voor meer informatie zie Coaching op maat.

Training, coaching of een combinatie?

Wat past het best bij u? Neem contact op voor een (vrijblijvende) kennismaking. Samen bekijken we welk traject het beste past bij úw situatie en úw doelen of die van uw organisatie.

Aangesloten bij de NOBCO

Ik ben aangesloten bij de NOBCO. Aangesloten coaches werken volgens de NOBCO Gedragscode en blijven investeren in hun deskundigheid. Ik ben tevens gecertificeerd adviseur van Profile Dynamics.

 Wat wilt ú leren?

Tijd besparen kan op tal van manieren. Met behulp van training, coaching of door ‘gewoon’ te doen. Wat de beste manier is in uw geval is afhankelijk van uw persoon en situatie. Enkele voorbeelden zijn:

  • Van ‘moeten’ naar ‘willen’: We ‘moeten’ zoveel van onszelf. Hoe vaak doet u de dingen die u graag ‘wilt’ doen? Of komt u daar niet aan toe? Wanneer bent u zelf aan de beurt? Leer uw drijfveren, valkuilen en allergieën kennen en tijd te besparen door de belangrijke zaken eerst te doen.
  • Naar een lege inbox: De e-mail en mobieltjes hebben onze manier van werken veranderd. We zijn altijd en overal bereikbaar. Met volle inboxen en werkachterstand tot gevolg. Krijg weer rust in uw hoofd en leer hoe u uw inbox leeg kunt krijgen en houden.
  • Werken aan een gezonde balans: Soms krijg je zoveel tegelijk op je bord dat het meer is dan je op dat moment aan kunt. Kom weer in balans door je draagkracht te vergroten en draaglast te verkleinen.
  • Leer verantwoord Nee – zeggen: Hulpvaardige mensen zeggen niet vaak ‘nee’, waardoor het werk zich opstapelt en het nakomen van afspraken steeds lastiger wordt. Voorkom ja- zeggen en nee- doen.
  • Weg met het uitstelgedrag: U had het zich nog zo voor genomen. Vandaag moest die klus af, maar het is weer niet gelukt. Leer hoe u kunt afrekenen met uitstelgedrag en ervaar de vrijheid van besluiten en gewoon doen.
  • Effectiever afspreken en aanspreken: Vergaderen is een kunst. Duidelijke afspraken maken en het aanspreken van elkaar op het nakomen ervan al helemaal. Bespaar tijd en energie door effectiever te communiceren en te vergaderen.