Conflict oplossen? Mediation werkt.

 

Een conflict kost meer dan u denkt

Een verstoorde arbeidsrelatie, ziekte, onrust op de werkvloer, onzekerheid, slapeloze nachten. Een conflict kost meer dan u denkt. Aan energie, tijd en geld. Ook anderen worden er vaak door geraakt: collega’s, klanten, partner, kinderen.

Voorkom lange, dure juridische procedures

Niemand zit te wachten op lange, kostbare juridische procedures waarvan de uitkomst vooraf nooit zeker is. Door te kiezen voor mediation kunt u tijd en geld besparen. U laat een rechter niet besluiten maar bepaalt zelf de uitkomst.

 

Goede oplossing voor álle partijen

Als mediator help ik partijen om weer met elkaar in gesprek te komen en samen een oplossing te bedenken waar alle partijen achter kunnen staan. Ook en juist bij ziekte of een einde van een arbeidsrelatie. Deelname is geheel vrijwillig en de gesprekken absoluut vertrouwelijk.
 
foto spreekkamer

Duur en kosten

De duur van de mediation is afhankelijk van de aard en de intensiteit van het conflict en het aantal partijen die daarbij betrokken is. Soms is één gesprek voldoende; meestal zijn twee tot vijf gesprekken van 1,5 á 2 uur nodig om tot een goede oplossing te komen.